Manuele therapie in Barendrecht

Manuele therapie in Barendrecht vindt u bij Fysiotherapie van der EL. Het doel van manuele therapie is enerzijds: het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds: uw houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor maakt de manueel therapeut gebruik van specifieke technieken, die in de gewrichten kunnen worden toegepast. Vaak gaat dit gepaard met verbetering van de bewegingsvrijheid en mogelijke afname van (pijn)klachten. Het behandelprogramma bestaat verder uit het geven van instructies, adviezen en begeleiding om een zo goed mogelijke afstemming te krijgen tussen therapeut en cliënt voor een optimaal herstel.

 

 

Vergoeding voor uw manuele therapie in Barendrecht

Manuele therapie zit voor personen tot 18 jaar in het basispakket van de zorgverzekering. Boven de 18 jaar is een aanvullende verzekering nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Uw verzekeraar kan u hierover verder informeren.

Een afspraak maken voor manuele therapie

Onze manueel therapeuten werken uitsluitend op afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen op het telefoonnummer 0180-627 224. Indien wij de telefoon niet kunnen aannemen kunt u natuurlijk ook een boodschap achterlaten, wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

 

Scroll naar boven