Fysiotherapie Barendrecht

Fysiotherapie in Barendrecht gezocht? De fysiotherapeuten bij Fysio van der El zijn deskundigen op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat en hebben ieder hun eigen specialiteit. De fysiotherapeutische zorg richt zich vooral op het bevorderen van de gezondheid, zeker met betrekking tot bewegen en mogelijke deelname aan alledaagse activiteiten.

Wij hopen u te kunnen helpen aanwezige klachten te verhelpen of te verminderen, en helpen indien nodig ook met de preventie van klachten. Wij zijn gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Kruidentuin 5 te Barendrecht.

Diverse soorten fysiotherapie Barendrecht

Bij onze fysiotherapie Barendrecht kunt u terecht voor verschillende vormen van fysiotherapie. Denk hierbij aan de standaard fysiotherapie, manuele therapie en therapie voor sporters. Op deze manier kunnen onze fysiotherapeuten iedereen te hulp staan.

Eerste screening

Als u voor het eerste consult een afspraak maakt bij onze praktijk fysiotherapie Barendrecht zonder verwijzing, zal een van de fysiotherapeuten een screening doen. Hierbij wordt gekeken of wij de klacht direct kunnen behandelen of dat het noodzakelijk is om eerst langs de huisarts te gaan.

Intake en lichamelijk onderzoek

Blijkt uit de screening dat wij direct de behandeling kunnen starten? Dan volgen er een intake en nog een lichamelijk onderzoek. Bij dit onderzoek wordt gekeken naar de klacht, maar ook naar de oorzaak hiervan. Lichamelijke problemen die zijn ontstaan als gevolg van de klacht worden eveneens onderzocht. Vervolgens wordt er in samenwerking met de cliƫnt een behandelplan opgesteld aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek. Daarna volgt de therapie waarvoor is gekozen.

Heeft u een klacht en zoekt u een professionele praktijk fysiotherapie Barendrecht? Maak dan een afspraak met Fysio van der EL!